Am pus pauză puțin la rețetele de sezon cu urzici și am revenit la preparate mai sofisticate. Se apropie sezonul cald și pregătim noul meniu pentru restaurant, așa că este momentul perfect să experimentez rețete noi. De data asta am încercat un preparat fresh și foarte simplu de pregătit. Sper să vă placă rețeta. 🙂
Ingrediente pentru 2 porții
- 40 gr brânză de capră
- 200 ml smântână lichidă
- 40 ml lei de măsline
- 100 gr castravete
- Câteva frunze de lobodă
- 20 gr grăsime de porc mangalița

Cum se face:
Primul pas este să fierbem smântâna lichidă cu brânza de capră la foc mic. Nu uităm să punem sare și piper. Separat, se prăjesc în ulei de măsline câteva frunze de lobodă. Bucățile de castravete fără coajă se prăjesc în grăsime de porc de mangalița la foc mic, pentru a împrumuta aromele.
La final se asamblează farfuria. Aici puteți să vă puneți la lucru imaginația. Nu trebuie să iasă exact ca în poze. Important este gustul.
Enjoy!