Rețeta Zilei |Pork Belly Crispy 😎

“Pare ceva dulce” sau “Aoleu, cum se face?” sau “Ce gust are?”

Am pus poze cu o delicatesă care mie îmi place foarte multe, Pork Belly Crispy, și pentru că au fost doritori, iată și rețeta!

Pork Belly Crispy a la Sam 😎

Odată cumpărată o bucată bună de burtă de porc, se curăță și se pune la fiert timp de 10 minute fără sare pentru ca șoriciul să fie mai moale.

Într-o tavă pentru cuptor se toarnă oțet de orez. Apoi se înțeapă bine bucata de piele cu un aparat din dotare și se așază bucata de burtă de porc cu pielea în jos astfel încât să oțetul să pătrundă bine în piele. Se lasă peste noapte la frigider așa încât după coacere va deveni crocant.

Când scoatem tava din frigider se presară cristale de sare deasupra și apoi se introduce în cuptor, la 220 de grade, timp de o oră. Apoi se scoate tava și se înlătură crusta de sare, după care se mai lasă 15 minute în cuptor la aceeași temperatură până când se rumenește bine.

Ei și când scoateți tava din cuptor, atunci să vă țineți, că se mănâncă numaidecât! Poftă bunăăăăăă! 😋

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.