Paste cu gălbiori, trufe și ficat de rață 👨‍🍳

INGREDIENTE (pentru o porție): 

100 gr paste Paccheri
50 gr ceapă tocată mărunt
80 gr ciuperci (gălbiori)
10 g trufe albe
30 g escalop de ficat de rață
20 cl smântână lichidă
5 gr parmezan
2 gr sare
3 gr piper

A trecut ceva timp de când nu v-am mai scris o rețetă aici. Ei, dar văzând reacțiile voastre pe Facebook, am zis că trebuie să împărtășesc cu voi rețeta asta demențială de paste. Pentru că, din când în când, merităm să ne „porcim”. Unde mai punem că se prepară și super repede?

👨‍🍳 Așa că hai să trecem la treabă: 

Într-o tigaie încinsă, punem puțin ulei și călim ciupercile (gălbiori). Adăugăm apoi ceapa tocată mărunt. Scoatem gălbiorii și ceapa, adăugăm în tigaie smântâna lichidă, sare și piper și o lăsăm să obțină consistența potrivită. Apoi punem gălbiorii deja căliți. Și adăugăm și escalopul de ficat de rață prăjit înainte. Amestecăm bine tot, inclusiv pastele fierte deja peste care adăugăm trufele feliate și la final punem parmezan, cât cuprindeeeee!

Asta este, dragilor!P̶o̶r̶c̶e̶a̶l̶ă̶ Poftă bună! 🥰

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.