Gătesc pentru tine | Cine vrea să-i gătesc? :)

Dragilor, vreau să mă invitați la masă am nevoie de o bucătărie nouă și de socializare, altfel o iau razna. Să vă povestesc la ce m-am gândit!

2020 ne-a dat peste cap pe toți și cel mai tare îmi lipsesc oamenii și… sensul. Gătesc în fiecare zi pentru mine și familie, uneori pentru prieteni, dar îmi este mult prea dor să cunosc oameni, să îmi spună ce-ar vrea să mănânce bun, să îi surprind, să mă bucur de bucuria lor când primesc farfuria înapoi ca și cum e deja curată lună. Așa că m-am gândit să vin la voi acasă și să vă gătesc! 🙂

Ce ar trebui să știți?

  • Dacă vreți să-i faceți cuiva un cadou, apelați la mine. Vin și pregătesc feluri de mâncare, pe care le decidem împreună, în funcție de preferințele voastre.
  • Știu că sunt o prezență irezistibilă, dar nu mă chemați pentru o omletă sau o simplă salată. Sunt ne-gătit :)), înțelegeți-mă și pe mine!
  • Cine festive, cine romantice, cine aniversare – sau pur și simplu vreți un chef la voi acasă să vă răsfețe într-o zi! Pentru început, doar București și în zone pe lângă București.
  • Procedura e simplă: voi îmi scrieți la letorriellecsamuel@yahoo.fr sau mă sunați la +40 733 650 939 și eu vă răspund, programăm împreună vizita și cele logistice.

Ce ziceți? Mă invitați la voi la masă? Garantez că va fi cea mai bună masă din viața voastră! O facem de neuitat, mai ales că o să spăl și vasele! :))

P.S. Nu vă faceți griji pentru virusul ăsta, eu mă testez constant și am grijă ca totul să se desfășoare în cele mai sigure condiții!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.