O să fie un articol foarte scurt, că așa se și prepară Tarta Tatin Tradițională: pe repede înainte! Se și mănâncă imediat, la cât de bună e! 🖤
Timp de preparare: 30 de minute
Timp de coacere: 45 de minute
Ingrediente (6 porții):
2 kg mere
250 gr zahăr
125 gr unt
50 gr unt sărat
1 aluat (foietaj)
Recomand să mai aveți în casă: înghețată de vanilie, mentă și un baton de vanilie. Dacă vreți să vă impresionați total musafirii (sau prietenii de pe Insta 😄), ornați la final și cu niște foiță de aur comestibil. Yum!
Mod de preparare:
Se curăță merele și se taie în câte 6 bucăți. Apoi adăugăm 200 gr de zahăr și 100 de gr de unt într-o tavă rotundă pentru cuptor pe care o punem pe foc. Când caramelul este brun, așezăm frumos merele deasupra împreună cu restul de zahăr și cu untul rămas. Se acoperă cu aluatul și se bagă la cuptor timp 45 de minute la 175 de grade.
Și gata! Poftă bună!



Pingback: Samuel ne arată cum e să fii Chef Acasă 👨🍳 – Digital Media Team