Nebunie la Chelsea pe stadion!

În mini-vacanța asta de sărbători, am trăit magia fotbalului, așa cum n-o mai simțisem niciodată. Am fost la un supermeci de fotbal, la Londra. Voi știți ce tare e fotbalul acolo? Probabil că știți, că doar Anglia e cunoscută pentru asta, dar pentru mine a fost primul meci pe stadion la care am fost în Anglia și m-am simțit wow. O să mai merg!

În primul rând, m-au fascinat suporterii. Stadionul era plin ochi, chiar dacă londonezii jucau cu Nottingham, adică nu e era chiar un derby. Incredibilă energia de acolo, cum țipau la goluri, cum încurajau echipa, cum cântau și săreau. N-am simțit deloc frigul, deși gradele erau cu minus!

Apoi, eu în România am fost pe Național Arena, pentru Steaua și echipa națională, dar aici, pe Stamford Bridge, m-am simțit de parcă eram și eu pe teren. Jucătorii erau aproape de mine, auzeam fiecare strigăt, fiecare alunecare, fiecare “au!”. Am băut bere și m-am bucurat ca un copil, căruia îi venea să intre și el pe teren, să dea cu piciorul în minge. Probabil că mă vedeați la televiziuni, dar m-am abținut :)))

Bine, stadionul meu preferat din lume este Old Trafford, pentru că țin cu United, dar acolo n-am ajuns. Încă! L-am iubit pe Cantona, era nebun rău, cum să nu-ți placă? Și un fotbalist excelent, dar nebunia lui îmi plăcea cel mai mult la el. Și apoi, pe locul doi, e Zidane. Un maestru al balonului. Ca mine în bucătărie!

Din generația asta îmi place Mbappe. WOW! E ceva wow, îmi place să mă uit la el, are o relație specială cu mingea. Bine, și Messi și Ronaldo. Cum să nu îți placă de ei? Ba chiar o să le gătesc într-o zi. Lui Messi i-aș prepara o masă ca în Argentina, dar în felul meu, iar lui Ronaldo pește cu legume, dar ceva extrem de gustos, să nu mai vrea să mănânce în altă parte niciodată. Mai ales că știu că are grijă de el, așa că asta ar fi masa perfectă pentru el.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.