Emoțiile unui MasterChef

E mai ușor cu tigaia decât cu camera de luat vederi! 🙂 Povestea MasterChef nu a fost o experiență ușoară. Nu vorbeam foarte bine limba română, iar în prima zi de filmări am trecut pe la machiaj, pe la garderobă, toată lumea vorbea cu mine și eram înconjurat de camere. Eu când mă duc în bucătărie știu exact ce trebuie să fac. Acolo este altceva, este foarte stresant pentru că vrei să fii bun tot timpul. Te concentrezi, te gândești și nu ești obișnuit, dar după o săptămână, două, mi-a fost mai ușor. 

Nu este ușor nici pentru concurenți, sunt amatori și au o presiune enormă. Eu am început bucătăria la 16 ani și mi-au trebuit 10-15 ani să fiu un bucătar OK. Am zis OK, nu bun. Trebuie să înveți și să te perfecționezi mereu. Dar apăsați play, că vă povestesc pe larg în video!

Foto/Video: Redpoint Images

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.