Mulțumesc, Epoque! Ai fost o poveste!

5 ani. 1.825 de zile. Peste 40.000 de ore. Și eu tot mă simt de parcă a fost ieri, când l-am văzut prima oară. Un hotel parcă rupt din basme, care răsărea așa, de nicăieri, ascuns pe lângă Cișimigiu, printre blocuri.

În primele zile știu că mi se părea că gătesc pentru prinți și prințese. Dacă intra Regina Angliei într-o zi, chiar nu m-ar fi mirat. Și nici nu mi-am dat seama când au trecut 5 ani și am scris și noi doi, eu si Epoque, basmul nostru.

Am crescut împreună și am trăit multe povești. Aici am amintiri pe care le iau cu mine oriunde mă voi duce. Aici le-am gătit Papei, Simonei Halep, lui Mike Tyson sau Adrianei Lima. Aici am gătit pentru prieteni. Și dacă nu-mi erau, am devenit!

Am cunoscut super-oameni și am avut libertatea de-a testa toate nebuniile care mi-au trecut prin cap. Și să le și placă oamenilor!

După 5 ani, povestea mea însă merge în altă parte. Deși îmi va lua ceva timp să mă lămuresc dimineața, când voi ajunge, din reflex, tot la Epoque. Dar o să vin ca prieten, pentru că las aici o echipă fantastică.

Și, o dată cu Epoque, se încheie și povestea cu Loft. După 12 ani! Am 12 ani de România și 12 ani de Loft. WOW! Mă uit în spate și anii ăștia chiar nu știu cum au trecut. Mulțumesc mult celor de la Loft că m-au luat din prima zi, la propriu din prima zi, ca pe unul de-ai lor, ca pe unul de-ai voștri. Am DOAR 12 ani de România, dar v-am mai zis, eu sunt român, pentru că dacă nu acum, în alte vieți sigur aici m-am născut.

Pe mine mă găsiți aici, pe Facebook, pe Insta sau la PopUp Restaurant. Voi anunța evenimentele la care ajung, vă aștept cu drag să vă fac ceva bun. A venit și toamna, nu ne mai facem griji nici măcar pentru kilograme 🙂

Și în curând am și o surpriză. Dar ca să se împlinească, visele trebuie spuse în gând și să rămână secrete. Și să și muncești pentru ele! 😏

Mulțumesc, Epoque! Au fost 5 ani. 1.825 de zile. Peste 40.000 de ore. DE POVESTE! ❤

 

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.